Leesmappen

Wolves Advertising is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf welke gespecialiseerd is in het medium Leesportefeuille

Sinds 1997 is Wolves Advertising actief voor 10 leesportefeuille bedrijven, samen goed voor 80.000 abonnee adressen. Wolves Advertising heeft een samenwerking met de Internationale Lesezirkel Werbung en kan zodoende ook de volledige Duitse leesportefeuille markt aanbieden, een markt met 850.000 abonnee adressen.

De leesportefeuille is een perfect advertentiemedium dat terecht meer en meer erkenning krijgt bij de (landelijke) adverteerders.

Een leesportefeuille is een verzameling weekbladen (zoals Libelle, Margriet, Privé, Story, Autoweek, Panorama, Donald Duck e.d.) welke verhuurd worden aan gezinnen en aan openbare gelegenheden als: kappers, wachtkamers artsen, hotels, restaurants, sportscholen, Ziekenhuizen, kantines e.d. Een abonnee kan zich abonneren op een nieuwe map (de duurste) of een ouder map tot maximaal 11 weken oud.
Een leesportefeuille ligt een gehele week bij de abonnee thuis en wordt aan huis bezorgd en opgehaald door een vaste bezorger, op een vast tijdstip.
Dit maakt de leesportefeuille tot een uniek distributiekanaal, mede gezien het feit dat er niemand geabonneerd is op 2 leesportefeuilles van 2 verschillende leesportefeuille bedrijven, zodat er totaal geen overlap is in dit distributiekanaal.

De leesportefeuille heeft een indringend karakter en een hoge hanteringsfrequentie. Ze bereikt de lezer in een huislijke, ontspannen omgeving wat de leesintentie en de ontvankelijkheid voor de inhoud sterk bevorderd!

Extra aandacht verdient het bereik. Dit is belangrijk hoger dan officiële verspreidingscijfers aangeven. Leesmappen en de daarin voorkomende advertentie uitingen bereiken immers niet alleen de gezin-abonnees, maar liggen ook op de leestafels, bij de kapper, tandarts, dokter, in cafés en restaurants, in bedrijfskantines, en andere openbare plaatsen.
Tevens zijn er een aanzienlijk aantal “meelezers” als buren, familieleden, van de abonnee.
Zo ontstaan veel meer kontaken dan het officieel aangegeven bereik

Met inschakeling van de leesportefeuille, heeft u direct contact met een zeer interessante doelgroep leeslustige en koopkrachtige consumenten.